Peter och Gustav är goda vänner. Sedan långt tillbaka. De bor på olika orter, men brukar ändå se till att ha kvalitetstid tillsammans. Oftast genom videosamtal. Ofta pratar de länge. Ofta pratar de om viktiga saker. Ofta pratar de om oviktiga saker.

Någonstans i allt prat, kläcktes idén om en podcast. Det var länge sedan. Det tog ett tag, innan det faktiskt blev en podcast. Men så kom idén: “Vad mycket saker det är som man inte vet själv, som alla andra verkar veta”.
Därmed gick startskottet till podcasten Alla andra verkar veta utom jag, och nu vågar jag inte fråga. Eller kort och gott AAVV.

Vi är väl alla suttit ned med några goda vänner, det talas om ett någonting intressant, du sitter där och nickar instämmande. Egentligen har du inte den blekaste aning om vad de andra pratar om. Du hoppas innerligt, att du ska kunna rida ut stormen och inte bli avslöjad, innan nästa samtalsämne kommer upp.

Nu finns vi här till din räddning! Skicka in din fråga till oss via Facebook, Instagram eller e-post. Vår podd, bygger på att du finns där för oss och frågar saker!